top of page

Yleiset Käyttöehdot

YLEISKATSAUS

Sivustoa ylläpitää alylaturi.fi. Koko sivustolla termit "me", "kauppamme" ja "meidän" viittaavat alylaturi.fi:hin. alylaturi.fi tarjoaa tälle sivustolle, mukaan lukien kaikki tämän sivuston käytettävissä olevat tiedot, työkalut ja palvelut, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki ehdot, ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Käymällä sivustollamme ja / tai ostamalla jotain meiltä, ​​olet sitoutunut palvelumme ja hyväksymme seuraavat ehdot ja ehdot (”Käyttöehdot”, ”Ehdot”), mukaan lukien nämä lisäehdot ja -käytännöt viitataan tässä ja / tai saatavilla hyperlinkillä. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien rajoituksetta käyttäjät, jotka ovat selaimia, toimittajia, asiakkaita, kauppiaita ja / tai sisällön tekijöitä.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin käytät sivuamme tai vierailet verkkosivustolla. Kun käytät tai käytät mitä tahansa sivuston osaa, suostut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää sivustoa tai käyttää mitään palveluita. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen rajoittuu nimenomaan näihin käyttöehtoihin.

Kaikki uudet ominaisuudet tai työkalut, jotka lisätään nykyiseen myymälään, kuuluvat myös käyttöehtojen piiriin. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata osan näistä käyttöehdoista lähettämällä päivityksiä ja / tai muutoksia sivuillemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Sinun jatkuva käyttösi tai verkkosivustosi käyttö muutosten lähettämisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

Myymälämme on Wix.com-sivustossa. Ne tarjoavat meille online-verkkokaupan alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme.


1 OSA - ONLINE KAUPAN EHDOT

Hyväksyessäsi nämä käyttöehdot, vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossa tai provinssissa jossa asut. Tai olet käyttäjän huoltaja, joka antaa luvan huollettavalleen, käyttää sivua.

Et saa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin, etkä voi käyttäessäsi Palvelua, rikkoa toimivaltasi lakeja (mukaan lukien tekijänoikeuslainsäädäntö).

Et saa lähettää minkäänlaisia ​​matoja tai viruksia tai mitään tuhoavaa koodia.

Joidenkin ehtojen rikkominen tai rikkominen johtaa palveluiden välitöntä lopettamiseen.


2 OSA - YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden milloin tahansa kieltäytyä tietyn henkilön palvelusta.

Ymmärrät, että sisältösi (lukuun ottamatta luottokorttitietoja) voidaan siirtää salaamattomasti ja niihin voidaan liittää (a) lähetyksiä eri verkkojen kautta; ja b) muutokset verkkojen tai laitteiden teknisten vaatimusten mukauttamiseksi ja mukauttamiseksi niihin. Luottokorttitiedot salataan aina verkkojen välityksellä.

Sitoudut olemaan jäljentämättä, kopioimatta, kopioimatta, myymättä, myymättä tai hyödyntämättä mitään Palvelun osaa, Palvelun käyttöä tai Palveluun pääsyä tai yhteyksiä sivustolle, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa .

Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot sisältyvät vain helppokäyttöisyyteen eivätkä rajoita tai muutoin vaikuta näihin ehtoihin.


3 OSA - TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLYYS JA TIETOJEN PÄIVITYS

Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajankohtaisia. Tämän sivuston materiaali on vain yleistä tietoa, eikä sitä pidä käyttää tai käyttää ainoana perustana päätöksenteolle ilman ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai ajankohtaisempia tietolähteitä. Kaikki tämän sivuston materiaaliin luottaminen on omalla vastuullasi.

Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia, ja ne on tarkoitettu vain viitteellesi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää sivustossamme olevia tietoja. Hyväksyt, että sinun velvollisuutesi on seurata sivustomme muutoksia.


4 OSA - PALVELUN JA HINNAN MUUTOKSET

Tuotteemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lopettaa Palvelun (tai sen osan tai sisällön) ilman ennakkoilmoitusta milloin tahansa.

Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle palvelun muuttamisesta, hinnanmuutoksesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.


5 OSA - TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa)

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla käytettävissä vain verkossa verkkosivuston kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla rajoitettuja määriä ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautuspolitiikkamme mukaisesti.

Olemme pyrkineet kaikin tavoin näyttämään mahdollisimman tarkasti myymälässämme näkyvät tuotteemme värit ja kuvat. Emme voi taata, että tietokoneen näytön näytön väri on tarkka.

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia, rajoittaa tuotteidemme tai Palvelujamme myyntiä kenellekään henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Kaikki tuotteiden tai tuotteiden hinnoittelun kuvaukset voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen milloin tahansa. Mikä tahansa tarjous tuotteista tai palveluista, jotka on tehty tällä sivustolla, on mitätön, jos se on kielletty.

Emme takaa, että tuotteiden ostamien tai hankkimien tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että Palvelussa ilmenevät virheet korjataan.


6 OSA - Laskutus- ja tilitietojen tarkkuus

Pidätämme oikeuden hylätä minkä tahansa tilauksen, jonka annat meille. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä per henkilö, kotitalous tai tilausta. Näihin rajoituksiin voi sisältyä tilauksia, jotka on antanut samalle asiakastilille, samalle luottokortille ja / tai tilauksille, joissa käytetään samaa laskutus- ja / tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksen tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä tilauksen tekemisen yhteydessä annettuun sähköposti- ja / tai laskutusosoitteeseen / puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka yksinmyymälässämme näyttävät sijoittavan jälleenmyyjät, jälleenmyyjät tai jakelijat.

Sitoudut toimittamaan ajankohtaisia, täydellisiä ja tarkkoja osto- ja tilitietoja kaikista myymälöistämme. Sitoudut päivittämään tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja vanhentumispäivät, niin, että voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Tarkempia tietoja saat palauttamispolitiikastamme.


7 OSA - VALINNAISET TYÖKALUT

Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme seuraa eikä hallita eikä syötetä.

Hyväksyt ja suostut siihen, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin ”sellaisena kuin se on” ja ”sellaisena kuin se on saatavilla” ilman minkäänlaisia ​​takuita, esityksiä tai ehtoja ilman minkäänlaista hyväksyntää. Meillä ei ole minkäänlaista vastuuta, joka johtuu valinnaisen kolmannen osapuolen työkalujen käytöstä tai siitä, että käytät niitä.

Sivuston kautta tarjottavien valinnaisten työkalujen käyttäminen on täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että tunnette ja hyväksytte ne ehdot, joiden avulla kyseiset kolmannen osapuolen tarjoajat tarjoavat työkaluja.

Voimme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja / tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien vapauttaminen). Näihin uusiin ominaisuuksiin ja / tai palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.


8 OSA - KOLMANSIEN OSAPUOLEN LINKIT

Tietyt palvelut, tuotteet ja palvelut, jotka ovat saatavilla palvelumme kautta, voivat sisältää aineistoja kolmansilta osapuolilta.

Kolmannen osapuolen linkit tällä sivustolla voivat ohjata sinut kolmannen osapuolen sivustoihin, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai tarkkuuden tarkastelusta tai arvioinnista, emmekä takaa eikä vastaa minkään kolmannen osapuolen materiaaleista tai verkkosivustoista tai kolmansien osapuolien muista materiaaleista, tuotteista tai palveluista.

Emme ole vastuussa mistään vahingosta tai vahingosta, joka liittyy tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden kolmansien osapuolten verkkosivujen yhteydessä tehtyjen tapahtumien ostamiseen tai käyttöön. Tarkista kolmannen osapuolen käytännöt ja käytännöt huolellisesti ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin teet mitään tapahtumia. Kolmansien osapuolten tuotteisiin kohdistuvia valituksia, vaatimuksia, huolenaiheita tai kysymyksiä tulee ohjata kolmannelle osapuolelle.


9 OSA - KÄYTTÄJÄN HUOMAUTUKSET, PALAUTUS JA MUUT TIEDOT

Jos lähetät pyynnöstä tiettyjä tiettyjä esityksiä (esimerkiksi kilpailutietoja) tai ilman pyyntöä meiltä, ​​lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muita materiaaleja, joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muuten (yhteisesti "kommentit"), olet samaa mieltä siitä, että voimme milloin tahansa ilman rajoituksia muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muuten käyttää millä tahansa välineellä meille lähettämiäsi kommentteja. Emme ole millään tavoin velvollisia pitämään huomautuksia luottamuksellisina; (2) maksaa korvauksia kaikista huomautuksista; tai (3) vastata kaikkiin huomautuksiin.

Voimme, mutta emme ole velvollisia, seuraamaan, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä, jonka määrittelemme omalla harkintamme mukaan, ovat lainvastaisia, loukkaavia, uhkaavia, pornografisia, epäselviä tai muuten vastenmielisiä tai loukkaavat jonkin osapuolen henkistä omaisuutta tai näitä käyttöehtoja .

Hyväksyt, että kommenttisi eivät riko minkään kolmannen osapuolen oikeutta, kuten tekijänoikeutta, tavaramerkkiä, yksityisyyttä, persoonallisuutta tai muita henkilökohtaisia ​​tai omistusoikeuksia. Hyväksyt myös, että kommenttisi eivät sisällä libelousia tai muuten laittomia, väärinkäyttöisiä tai räikeitä materiaaleja, eivätkä sisällä mitään tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat millään tavalla vaikuttaa palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et voi käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevansa joku muu kuin itse tai harhaanjohtaa meitä tai kolmansia osapuolia muusta syystä. Olet yksin vastuussa kaikista kommenteistasi ja niiden tarkkuudesta. Emme ota vastuuta eikä ota vastuuta mistään kommenteistasi, jotka olet kirjoittanut teille tai kolmannelle osapuolelle.


10 OSA - HENKILÖTIETOJA

Tietosuojakäytäntömme koskee henkilökohtaisten tietojen toimittamista myymälän kautta. Voit tarkastella tietosuojakäytäntöämme.


11 OSA - VIRHEET, VAHVISTUKSET JA ILMOITUKSET

Joskus sivustossamme tai Palvelussa voi olla tietoja, jotka sisältävät tulostusvirheitä, epätarkkuuksia tai laiminlyöntejä, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tarjouksiin, toimituskuluihin, kuljetusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai laiminlyönnit sekä muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa olevat tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen) .

Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään tietoja Palvelussa tai millään muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla, mukaan lukien rajoituksetta hinnoittelutiedot, ellei laki sitä edellytä. Palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa ei ole määritelty mitään päivitystä tai päivityspäivää, jotta voidaan osoittaa, että kaikki Palvelussa tai siihen liittyvässä verkkosivustossa olevat tiedot on muutettu tai päivitetty.

 

12 OSA - KIELLETTY KÄYTTÖ

Muiden käyttöehtojen mukaisten kieltojen lisäksi sinulla on kiellettyä käyttää sivustoa tai sen sisältöä: a) laittomassa tarkoituksessa; b) pyytää muita suorittamaan tai osallistumaan laittomiin tekoihin; (c) rikkoa kansainvälisiä, liittovaltion, maakuntien tai valtioiden määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia määräyksiä; d) loukata tai loukata immateriaalioikeuksia tai muiden tekijänoikeuksia; e) sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, uskontoon, etniseen alkuperään, rotuun, ikään, kansalliseen alkuperään tai vammaisuuteen perustuvan häirinnän, väärinkäytön, loukkaamisen, uhkailun, loukkaamisen, syrjinnän, pelottelun tai syrjinnän; f) esittää vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; g) lähettää tai lähettää viruksia tai muita haitallisia koodeja, joita käytetään tai voidaan käyttää millään tavalla, jotka vaikuttavat Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan tai toimintaan; h) kerätä tai seurata muiden henkilökohtaista tietoa; (i) roskapostiin, phishiin, farmassiin, tekosyytteeseen, hämähäkkiin, ryömintään tai kaavioon; (j) mistä tahansa harhasta tai moraalittomasta tarkoituksesta; tai (k) häiritä tai kiertää Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston käytön rikkomalla kiellettyjä käyttötapoja.


13 OSA - TAKUUN VASTUULLISUUS; VASTUUN RAJOITUS

Emme takaa, edustaa tai takaa, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä, ajoissa, turvallista tai virheetöntä.

Emme takaa, että palvelun käytöstä saadut tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.

Hyväksyt, että aika ajoin voimme poistaa palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Hyväksyt nimenomaisesti, että palvelun käyttö tai käyttökelvottomuus on omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki palvelut ja palvelut, jotka toimitetaan sinulle palvelun kautta, ovat (lukuun ottamatta nimenomaisesti mainitsemiamme tapoja) käytettävissänne "sellaisina kuin ne ovat" ja "käytettävissä" ilman mitään esityksiä, takuita tai minkäänlaisia ​​ehtoja. implisiittinen, mukaan lukien kaikki kaupallisen kannattavuuden, myyntikelpoisen laadun, soveltuvuuden tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyteen, otsikkoon ja rikkomiseen liittyvät takuut tai ehdot.

alylaturi.fi:n johtajat, virkailijat, työntekijät, tytäryhtiöt, edustajat, urakoitsijat, harjoittelijat, tavarantoimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssinantajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa mahdollisista vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista tai suorista, epäsuorista, satunnaisista, rangaistavista erityisistä tai välillisistä vahingoista, mukaan lukien ilman rajoituksia menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetykset, korvauskustannukset tai vastaavat vahingot, jotka perustuvat sopimukseen, vahingonkorvaukseen (myös huolimattomuuteen), tiettyyn vastuuseen tai muutoin , jotka aiheutuvat palvelusta tai palvelusta hankittujen tuotteiden käytöstä tai muusta vaatimuksesta, joka liittyy millään tavalla palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttöön, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, mahdolliset virheet tai puutteet missä tahansa sisällön tai kaikenlaisen palvelun käytön tai palvelun kautta lähetetyn, lähetetyn tai muuten saatavana olevan sisällön (tai tuotteen) seurauksena syntyneen menetyksen tai vahingon, vaikka siitä olisi ilmoitettu niiden mahdollisuudesta. Koska jotkin valtiot tai lainkäyttöalueet eivät salli vastuuta seuraamuksellisista tai satunnaisista vahingoista, tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueissa vastuumme rajoitetaan laissa sallittuun enimmäismäärään.

 

14 OSA - VAHINGONKORVAUS

Suostut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään vaarattomia alylaturi.fi:iä ja emoyhtiömme, tytäryhtiöitä, tytäryhtiöitä, kumppaneita, virkailijoita, johtajia, edustajia, urakoitsijoita, lisenssinantajia, palveluntarjoajia, alihankkijoita, toimittajia, harjoittelijoita ja työntekijöitä, jotka ovat vaarattomia vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajajien palkkiot, jotka kolmas osapuoli on tehnyt näiden palvelussuhteen ehtojen tai niiden sisältämien asiakirjojen rikkomisen takia tai johtuen siitä, että olet rikkonut jotakin lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.


15 OSA - ERILLISYYS

Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys on määritelty lainvastaiseksi, mitätöimättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tällainen säännös on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvottoman osan katsotaan olevan irtisanottu näiltä käyttöehdoilta Palvelu, tällainen määritys ei vaikuta muiden jäljellä olevien säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.


16 OSA - PÄÄTTÄMINEN

Ennen irtisanomispäivää aiheutuvien osapuolten velvollisuudet ja velvollisuudet pysyvät voimassa tämän sopimuksen irtisanomiseksi kaikkiin tarkoituksiin.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa, ellei sinua tai meitä lopeta. Voit lopettaa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää palveluitamme tai lopetat sivuston käytön.

Jos epäilemme, että olet epäonnistunut noudattamaan näitä käyttöehtojen ehtoja tai määräyksiä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja olet vastuussa kaikista maksettavista summista ja päättymispäivämääristä; ja / tai voivat siten kieltää pääsyn Palveluihimme (tai mihin tahansa sen osaan).


17 OSA - KOKO SOPIMUS

Se, että me emme käytä tai noudata näiden käyttöehtojen oikeuksia tai määräyksiä, ei ole luopuminen tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä.

Nämä käyttöehdot ja kaikki tämän sivuston tai Palvelun suhteen julkaisemat käytännöt tai toimintatavat muodostavat koko sopimuksen ja ymmärryksen teidän ja meidän välillä ja hallitsevat palvelun käyttöä, mikä korvaa aikaisemmat tai samanaikaiset sopimukset, tiedonannot ja ehdotukset suullisesti tai kirjallisesti, sinun ja meidän välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki aiemmat käyttöehtojen versiot).

Kaikkia epäselvyyksiä näiden palvelussuhteen ehtojen tulkinnassa ei saa tulkita laatijalle.


18 OSA - SÄÄTÄVÄ OIKEUS

Näitä käyttöehtoja ja kaikkia erillisiä sopimuksia, joissa tarjoamme sinulle Palveluita, säännellään ja tulkitaan Suomen Valtion virallisen Eduskunnan säätämien lakien mukaisesti.

19 OSA - PALVELUJEN MUUTOKSET

Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla.

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista lähettämällä päivityksiä ja muutoksia sivuillemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Sivuston tai Palvelun jatkuva käyttö tai käyttö näiden Palveluehtojen muutosten lähettämisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.


20 OSA - YHTEYSTIEDOT

Palvelusehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen asiakaspalvelu@alylaturi.fi

bottom of page