top of page

Verkkovirtalaturit

Valkoinen palikka perus kuva.png

Älylaturi Compact 30W

Tehokas ja tyylikäs kaksiporttinen verkkovirtalaturi, saatavilla upeassa mustassa ja valkoisessa designissa. Lataa samanaikaisesti kaksi laitetta kätevästi ja nopeasti. Sopii täydellisesti matkalle tai kotikäyttöön, tarjoten käytännöllisen ratkaisun kaikille laitteillesi.

100w möätikkä.png

Älylaturi Power 100W

Elegantti kolmen portin verkkovirtalaturi, jossa QC4.0 ja PD 3.0 tuki, tarjoaa jopa 100W tehon ensimmäisessä portissaan, täydellinen lataamiseen myös kannettaville tietokoneille. Saatavilla tyylikkäänä mustana ja valkoisena, tämä laturi yhdistää suorituskyvyn ja kauniin designin. Ihanteellinen valinta kotiin tai matkalle, tarjoten monipuolisen ja tehokkaan latausratkaisun.

​Etsitkö älykkyyttä ja käytännöllisyyttä yhdistävää laturia älylaitteillesi? Tutustu Älylaturiin – magneettiseen laturiin, joka tekee arjen helpommaksi ja lataamisesta vaivatonta. Älylaturi tarjoaa monipuolisen ja kätevän tavan pitää älylaitteesi virrassa. Magneettinen liitin on Älylaturin salaisuus yksikätiseen lataukseen. Se mahdollistaa vaivattoman latauksen aloittamisen, jolloin et enää tarvitse kahta kättä latausjohdon kytkemiseen. Pölyn, roskien ja veden pääsyn estäminen latausporttiin on yksi Älylaturin vahvuuksista, varmistaen laitteesi turvallisen ja pitkäikäisen käytön. Älylaturin n. 2-metrinen johto on valmistettu kestävästä nylonista, mikä tekee siitä erittäin vahvan ja pitkäikäisen. Voit luottaa siihen, että Älylaturi kestää päivittäisen käytön haasteet. Lisäksi laturin päässä sijaitseva LED-valo helpottaa johdon löytymistä pimeässä ympäristössä, mikä tekee latauksesta entistäkin kätevämpää. Unohtakaa turhauttavat hetket, kun ette ole varmoja, kumpaan suuntaan laturi tulisi kytkeä. Älylaturin magneettinen liitin tekee lataamisesta vaivatonta ja helppoa – ei enää tarvetta murehtia väärinpäin asettamisesta. Älylaturi ei ainoastaan tarjoa käytännöllistä suunnittelua vaan myös huippuluokan suorituskykyä. Se tukee QC 3.0 Pikalatausta ja tiedonsiirtoa 480 Mbps nopeudella. Älylaturin johdon käyttöikä on pidempi kuin perinteisillä johdoilla, kiitos kitkattoman irrotuksen johdolle epäsuotuisissa käyttökulmissa. Valitse Älylaturi, ja nauti älykkäästä ja vaivattomasta latauskokemuksesta, joka tekee arjestasi sujuvampaa ja helpompaa. Älylaturi – Älykkyyttä latauksessa, missä ja milloin tahansa.

bottom of page